NL UK

Prow’d repareert uw schade
snel en vakkundig, waar en wanneer u wilt

Uw boot poetsen doen wij graag voor u

Het is verstandig om uw boot regelmatig te poetsen. Door intensief gebruik en weersinvloeden zoals zon, uv-straling, regen en kalk kan uw boot al na één vaarseizoen veel glans verliezen. Om te voorkomen dat uw boot steeds doffer wordt en gaat verkleuren is een periodieke poetsbeurt een uitstekende optie om uw boot in optimale conditie te houden.

 

Poetsen is belangrijk voor zowel de uitstraling als de technische staat van uw boot
Een boot poetsen houdt in dat het bootoppervlak glad en glanzend wordt gemaakt, waardoor het een spiegelend effect krijgt. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk krijgt hiermee haar originele glans terug. Daarnaast heeft het ook een beschermend effect. Uw boot poetsen doet u dus niet alleen voor de uitstraling van uw schip, maar ook voor de technische staat van uw lakwerk. Prow’d helpt u hierbij graag.

 

Poetsen bestaat uit meerdere stappen
Wanneer wij uw boot poetsen, schuren wij allereerst het oppervlak met grof schuurpapier op, waardoor het zijn ruwheid al grotendeels verliest. Vervolgens nemen wij een fijner schuurpapier, waardoor het oppervlak steeds gladder wordt. Daarna polijsten wij het oppervlak, zodat het zoveel mogelijk krasvrij gemaakt is en een spiegelglad oppervlak te voorschijn komt. Uw boot poetsen wij met polijstpasta, dat een oliefilm op de lak legt waardoor het goed beschermd is. Tot slot werken wij de laklaag af met een speciale wax wat zorgt voor een extra glanzend en waterafstotend resultaat.

 

Eventuele verborgen gebreken pakken wij in overleg met u aan
Soms komt het voor dat er krassen of andere schade zichtbaar worden door het poetsen. Krassen die voorheen door vuil niet zichtbaar waren. Als wij uw boot poetsen en wij constateren dergelijke schade melden wij dit meteen bij u. Indien u dit wenst kunnen wij deze schade direct tijdens het poetsen voor u verhelpen. Dit is het voordeel wanneer u uw boot laat poetsen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in spotrepair.