NL UK

Prow’d repareert uw schade
snel en vakkundig, waar en wanneer u wilt

Spotrepair is een innovatieve manier van schadeherstel

Spotrepair is een schadeherstelmethode die speciaal is ontwikkeld voor schades die te klein zijn om uw boot volledig te laten overspuiten en die te groot zijn om er niets mee te doen. Met deze bijzondere methode kunnen wij in korte tijd en op ieder moment en locatie uw schade herstellen. Dit bespaart u tijd en geld.

 

Bijna elke schade komt in aanmerking
In principe komt elke schade in aanmerking voor spotrepair. Indien uw boot dusdanig beschadigd is dat spotrepair niet meer verstandig is, adviseren wij u over de mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met jachtspuiterijen die eventueel iets voor u kunnen betekenen. Twijfelt u of uw schade in aanmerking komt? Vraag gerust ons advies!

 

Een identieke kleur is de basis bij spotrepair
De basis bij spotrepair is het maken van een identieke kleur. Dit realiseren wij dankzij een spectrofotometer die de kleur van uw boot inleest. In 95% van de gevallen ontstaat er direct een match met een bestaande lakkleur. Zo niet dan maakt de spectrofotometer zelf een recept, zodat wij de juiste kleur voor u kunnen mengen. In onze mobiele werkplaats hebben wij altijd 24 mengkleuren en 69 metallic mengkleuren beschikbaar, zodat wij u een identieke kleur kunnen garanderen. Schade midden in het zicht? Voor Prow’d geen probleem!

 

Een onzichtbare overgang van reparatieplek naar originele laklaag
Voor een mooie overgang werken wij over een net iets groter oppervlak dan de daadwerkelijke schade. Door sneldrogende lak en een bijzondere uitspuitmethode ontstaat er een onzichtbare overgang van reparatieplek naar originele laklaag.

 

Wat zijn de voordelen

  • Uw boot hoeft niet per se uit het water
  • Zeer korte reparatietijd (+/- vijf uur afhankelijk van de schade)
  • Schadeherstel waar en wanneer u wilt
  • Geen kleurverschil ten opzichte van de originele kleur
  • Betaalbaar alternatief ten opzichte van overspuiten