NL UK

Prow’d repareert uw schade
snel en vakkundig, waar en wanneer u wilt

Schade aan uw schip?
Prow’d ontzorgt uw boot reparatie volledig!

Vanaf het eerste moment nemen wij de zorg voor uw schade op ons en regelen wij, indien u dit wenst, de complete afhandeling van uw schade. Ook naar de verzekeraar toe. Zodra u schade bij ons meldt, komen wij allereerst bij uw boot kijken naar de omvang van de schade. Indien de schade in aanmerking komt voor reparatie, nemen wij samen met u de aanpak van het schadeherstel door. Vervolgens maken wij een inschatting van de hoeveelheid werk en spreken wij in overleg met u een prijs af voor de te verrichten werkzaamheden.

 

Innovatieve methode voor duurzaam en professioneel schadeherstel
Wij repareren uw boot met de spotrepairmethode. Een innovatieve manier om beschadigingen snel, duurzaam en professioneel te repareren. Een voordeel van deze methode is dat het op iedere locatie uitgevoerd kan worden. Dus of u nu ligt in de haven van Kampen of vaart bij de Loosdrechtse Plassen uw schade wordt direct opgelost waar u ook bent. Alle benodigdheden hebben wij bij ons in onze mobiele werkplaats.

 

U kunt zelf aangeven waar en wanneer u uw schade hersteld wilt hebben
Het is belangrijk dat uw boot op een jachtwerf of locatie ligt waar gewerkt mag worden, zodat anderen er geen hinder van ondervinden. Dient er een hal of locatie gehuurd te worden? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Dankzij onze vele contacten door heel Nederland is dit een kleine moeite. Indien u uw boot buiten gerepareerd wilt hebben zijn wij afhankelijk van het weer. Zolang het droog is kunnen wij ons werk doen. Mocht dit niet het geval zijn plannen wij aan de hand van de weerverwachtingen een nieuwe afspraak met u in.

 

Een onzichtbare overgang van reparatieplek naar originele laklaag
De basis bij spotrepair is het maken van een identieke kleur. Dit realiseren wij dankzij een spectrofotometer die de kleur van uw boot inleest. In onze mobiele werkplaats hebben wij altijd 24 mengkleuren en 69 metallicmengkleuren beschikbaar, zodat wij u een identieke kleur kunnen garanderen. Voor een mooie overgang werken wij over een net iets groter oppervlak dan de daadwerkelijke schade. Door sneldrogende lak en een bijzondere spuitmethode ontstaat er een onzichtbare overgang van reparatieplek naar originele laklaag.